dijous, 6 de maig del 2010

"FER CAS" DE LA PARAULA

Anem arribant cap al final del temps de Pasqua. La litúrgia d’aquestes últimes setmanes ens va parlant de l’Esperit Sant. El diumenge de Pentecosta, l’últim de Pasqua, celebrarem el regal i el do de l’Esperit Sant a cadascun de nosaltres.
Mentrestant, aquest diumenge, l’evangeli ens vol fer reflexionar sobre la mateixa Paraula de Jesús. És Jesús mateix qui ens diu que hem de “fer cas” del que Ell diu. “Fer cas” de Jesús vol dir esforçar-nos per escoltar-lo, per reflexionar i per fer vida en nosaltres, en el nostre ambient, la Paraula que hem interioritzat. Si escoltem, llegim, reflexionem la Paraula, diu Jesús que Ell i el Pare vindran a viure amb nosaltres. Si poc a poc fem un camí de reflexió de l’evangeli, descobrirem i valorarem més l’amor del Pare, ens sabrem col•laboradors amb Jesucrist i ens deixarem il•luminar en la nostra vida per l’Esperit. Llavors serà quan Ells vindran “a viure” dintre de nosaltres.
En un món tan disgregat, tan ple de soroll i d’enrenou, mirem de fer un espai de silenci i de reflexió en nosaltres, així podrem tastar de veritat la pau que Jesús ens ofereix.
Continuem vivint la joia pasqual en la nostra vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada