divendres, 30 d’abril del 2010

"TAL COM JO US HE ESTIMAT, ESTIMEU-VOS"

Seguim avançant en el temps pasqual i aquest diumenge l’Església ens presenta un fragment molt breu, en podríem dir el cor del Testament de Jesús: “Us dono un manament nou: que us estimeu els uns als altres. Tal com jo us he estimat, estimeu-vos”.
La voluntat de Jesús, el seu desig més viu és que ens estimem com ell ens ha estimat. Jesús no ens demana que estimem de qualsevol manera sinó al seu estil, seguint els seus passos: servint, perdonant, acompanyant, portant pau i alegria, comprenent, acollint... estimant incondicionalment, sense esperar res.
No és fàcil estimar així però Jesús és Vivent, està en nosaltres i ens ofereix el seu ajut i la seva mirada –sempre nova- cap als germans. Jesús no és només un mestre que ensenya i és queda al marge; és el Mestre que acompanya a cadascun dels seus deixebles, a tots nosaltres, que volem viure el seu manament-desig.
Avui, que no és fàcil anunciar Jesús, tenim una manera senzilla i pràctica de fer-ho: “per l’estimació que us tindreu entre vosaltres tothom coneixerà si sou deixebles meus”. Fem present a Jesús, anunciem-lo per l’amor que manifestem a tothom qui ens tracti; que tothom qui es creui amb nosaltres en el camí de la vida pugui dir: “mira com estima, és un deixeble de Jesús!”. Visquem així i cada dia serà Pasqua en la nostra vida.

2 comentaris:

  1. pregue-ho germanes clarises per les germanes febles que no sabem posar en pràctica els consells evangèlics. Lolita

    ResponElimina
  2. Tots tenim les nostres febleses i dificultat, Lolita, i estimar és un camí que s'ha d'nara fent.
    Ànim i endavant!

    ResponElimina