dilluns, 17 de maig del 2010

UNA "VISITA" ESPECIAL

Ahir, diumenge de l’Ascensió, vam rebre al nostre monestir la creu que recorre Espanya amb motiu de la propera Jornada Mundial de la Joventut que tindrà lloc a Madrid el 2011. La creu havia arribat a Tarragona el dia abans, primer a la presó i després acompanyant els joves en una vetlla de pregària.
Diumenge vam tenir el goig de rebre-la a casa nostra des de les 9 fins a les 10.30 del matí. La creu va presidir la pregària comunitària de l’Ofici de lectura i de Tèrcia, amb un grup de persones que també hi van ser presents. Després, al llarg del matí, la nostra església va ser el punt de trobada de moltes altres que volien estar una estona de silenci i de pregària davant de la creu.
Cap a les 11 la creu va ser portada al proper Santuari de Misericòrdia per a la celebració de l’Eucaristia i des d’on anirà seguint el seu recorregut.
Des d’aquí volem animar els joves perquè aquest signe de la creu sigui de veritat per a tots i cadascun d’ells un estímul i una força per seguir Jesucrist des del seu ambient, i que aquests moments de pregària els entusiasmi a entregar la seva vida al servei dels altres.

1 comentari:

  1. M'ha agradat molt poder-ho veure!! :-)

    Gràcies per haver-ne fet un post :-)

    ResponElimina