dimecres, 23 de setembre del 2009

DIA 24 DE SETEMBRE


Cada any, el dia 24 de setembre, celebrem la inauguració del nostre monestir i la dedicació de la nostra església, és a dir, el fet que la nostra església sigui un lloc dedicat per sempre a la celebració diària de l’Eucaristia, a la lloança a Déu, a l’acció de gràcies... en definitiva, a la pregària.
És un motiu de joia per a totes nosaltres commemorar aquest esdeveniment. Aquest any el nostre monestir en compleix 26. Vint-i-sis anys al llarg dels quals les germanes clarisses hem anat actualitzant el carisma de sant Francesc i de santa Clara d’Assís.
Les germanes que van viure tot el procés d’edificació de l’edifici recorden amb alegria tots els seus afanys i esforços a l’hora de tirar endavant la construcció. Les germanes que hem arribat posteriorment a la comunitat compartim també aquesta alegria i el goig de veure que la presència de la comunitat de clarisses ha anat creixent i perdurant al llarg del temps.
Us convidem a unir-vos a la nostra joia, a la nostra acció de gràcies, amb la seguretat que, des d’aquest monestir, la nostra pregària arriba a tots i a cadascun de vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada