dimecres, 20 de novembre del 2013

ACABEM L'ANY DE LA FE

Diumenge que ve, amb la solemnitat de Crist Rei, arribem al final de l’any de la fe i també a l’acabament del nostre recorregut pel Credo. Conclourem les nostres reflexions amb les últimes afirmacions de la professió de fe.
Per últim, se’ns convida a creure en el perdó dels pecats: tots tenim les nostres mancances i debilitats, de vegades fallem i potser no ens esforcem prou en el nostre amor i la nostra entrega. Malgrat tot, tenim la certesa que Déu ens acull amb el seu perdó i la seva tendresa entranyables, esborra el nostre pecat i ens dóna la força i la valentia per aixecar-nos, no desanimar-nos i seguir endavant.
Finalment, expressem la fe que un dia participarem de la resurrecció de Jesús, estarem per sempre amb Aquell que hem intentat seguir, i la nostra vida, limitada i finita, es convertirà en una vida perdurable. No podem entendre això d’una manera raonada ni explicar-ho amb els nostres arguments. És aquí on la fe ha d’il·luminar-nos i és quan hem de tenir la certesa que estem segurs a les mans de Déu, d’Aquell de qui ens hem de fiar plenament.
Que aquest any hagi estat per a tots nosaltres un ajut per valorar molt més aquest do de la fe i un estímul per anar-lo alimentant cada dia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada