dissabte, 30 de març del 2013

ÉS VIU!



Aquest és el crit que els deixebles de Jesús van escampar per tot arreu un cop van descobrir que el seu Mestre, aquell a qui havien seguit, admirat i estimat, a qui havien vist crucificat, estava realment viu, havia ressuscitat i estava present enmig d’ells, d’una manera nova i diferent, però real i per sempre.
Aquell a qui havien acompanyat pels camins de Galilea, a partir d’ara, els acompanyaria a ells en el seu propi camí: en el camí de l’anunci joiós de l’evangeli.
El goig de la trobada amb Jesús Vivent va ser immens i indescriptible, i aquesta experiència, la certesa de la Resurrecció de Jesús, va ser la força i l’impuls per llançar-se a escampar aquesta bona nova per tot el món: “És viu!”
Aquesta realitat és la que cadascun de nosaltres estem cridats a viure en l’esclatant celebració de la Pasqua. Cal que tinguem la seguretat que està sempre al nostre costat, que fa camí amb nosaltres, que és Algú Vivent que comparteix la nostra pròpia existència i que sempre ens està oferint el seu amor i la seva amistat.
Que, com els deixebles, aquesta seguretat ens faci exultar d’alegria i ens ajudi a escampar per tot arreu el que és el centre i el nucli de la nostra fe.
Des d’aquestes ratlles us desitgem a tots i a totes una joiosa Pasqua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada