divendres, 23 de març del 2012

"VOLDRÍEM VEURE JESÚS"


L’últim diumenge de Quaresma l’evangeli ens presenta la inquietud d’uns grecs que s’acosten als deixebles de Jesús amb una petició molt concreta: “Voldríem veure Jesús”. Els deixebles els van portar cap a Ell.
Nosaltres som convidats a fer nostre aquest desig, aquest anhel de voler veure Jesús. Aquí “veure” no vol dir mirar o observar amb els ulls corporals sinó, i sobretot, conèixer més a Jesús, tractar-lo, establir amb Ell una relació d’amistat, saber amb certesa que està al nostre costat com un company de camí, com Aquell que sempre és amb nosaltres i que mai no ens falla ni ens fallarà.
Al llarg d’aquesta Quaresma hem tingut l’oportunitat de viure una mica més aquest apropament a la persona de Jesús. En els dies de Setmana Santa el contemplarem donant la seva vida i entregant-se del tot, per arribar a la Pasqua amb l’esclat de la Resurrecció.
Que en nosaltres vagi creixent més en aquests dies aquest profund desig de voler “veure” Jesús i que també, com els deixebles, sapiguem portar els altres cap a Ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada