dissabte, 14 de maig del 2011

"HE VINGUT PERQUÈ TINGUIN VIDA"


L’evangeli d’aquest quart diumenge de Pasqua ens presenta la imatge de Jesús com a Pastor i Porta. Jesús s’aplica a si mateix aquestes imatges per manifestar-nos quina és la seva voluntat i desig: “Jo he vingut perquè les ovelles tinguin vida, i en tinguin a desdir”.
Jesús ens ofereix la seva Vida: vol que participem del seu amor preferencial al Pare, als germans, a la Paraula; vol que visquem en la seva pau, joia, servei, plenitud... Jesús es la Porta que ens ofereix tot això. Per accedir-hi ja en sabem el camí: acollir Jesús en la Paraula escoltada i reflexionada en la pregària; acollir-lo i estimar-lo en la celebració viva del sagraments de la Reconciliació i de l’Eucaristia; acollir-lo i estimar-lo en servei als germans.
“Crida les que són seves, cadascuna pel seu nom”. Aquest verset ens hauria de donar sempre una gran confiança i alegria. Jesucrist ens coneix personalment a cadascun de nosaltres, ens coneix tal com som i ens estima, amb les nostres debilitats i errades i amb el nostre desig de créixer i de millorar. I ell, bon Pastor, no es cansa de cridar-nos a la Vida.
Intentem escoltar de veritat la seva veu i de seguir els camins que ens portin a la joia d’estar amb Ell i amb els germans. Continuem gaudint d’aquest temps pasqual amb la certesa que Jesús ens va al davant i ens encamina cap a la plenitud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada