divendres, 3 de desembre del 2010

GIREM-NOS CAP A JESÚS I ACOLLIM-LO

Ens trobem en el segon diumenge d’Advent, aquest bonic temps de preparació per la celebració del Nadal.
L’evangeli d’aquest diumenge en fa dues grans invitacions: “convertiu-vos” i “obriu una ruta al Senyor”.
És el mateix Jesús qui ens parla, ja sigui en la veu de Joan o del profeta Isaïes, i ens crida a la conversió: “convertiu-vos”. Jesús ens crida a girar-nos cap a Ell, a orientar i centrar la nostra vida en Ell, a escoltar la seva Paraula, a estimar els germans al seu estil...
Jesús ens convida també a obrir-li un camí, una ruta en la nostra persona, un espai en la nostra vida. Jesús vol caminar amb nosaltres, vol ser el nostre company i guia, vol que gaudim de la seva amistat, però per això li hem d’obrir la porta del nostre interior, li hem de deixar pas, hem d’aplanar-li una ruta, en una paraula, l’hem d’acollir com qui acull un amic molt estimat.
Seguim escoltant l’evangeli i Joan Baptista diu: “demostreu amb fets que us voleu convertir”. La conversió real, sincera es fa present en la vida de cada dia. Buscar una estona de pregària per escoltar Jesús, acollir, ajudar, encoratjar el germà, perdonar de cor, esforçar-nos a millorar en tots els nivells... són signes de la nostra conversió, de què veritablement estem obrint una ruta a Jesús en la nostra vida.

Aprofitem amb alegria aquest temps que ens proposa l’Església i caminem així cap al Nadal. Serà la millor preparació que podem fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada