dissabte, 18 de desembre del 2010

NADAL: LA LLUM RESPLENDEIX EN LA FOSCA

Després de recórrer els quatre diumenges d’Advent, hem arribat a la celebració joiosa de Nadal. Si al llarg d’aquestes últimes setmanes hem intentat fer nostres les actituds de l’evangeli: vetllar, obrir els camins, conversió, docilitat... podrem celebrar el Nadal amb plenitud i això ens animarà a seguir el nostre camí de fe i de seguiment de Jesucrist.
Els textos de l’evangeli d’aquests dies ens són ben familiars i entranyables. Cada evangelista presenta al seu estil el naixement de Jesús i la seva vinguda al món, a fer estada entre nosaltres.
Quedem-nos amb allò que és veritablement essencial i important: Déu s’apropa a nosaltres amb tanta intensitat que es fa un de nosaltres. És tanta la seva proximitat, el seu amor, la seva tendresa que es fa igual que nosaltres tot compartint el que nosaltres mateixos vivim cada dia, la fragilitat i la debilitat de la nostra condició humana i temporal.
Intentem contemplar aquest Misteri del Nadal amb uns ulls nous, oberts i senzills. El Jesús que aquests dies contemplem com un infant és el mateix Jesús que escoltem en l’evangeli, el mateix Jesús que rebem en l’Eucaristia, el mateix que es troba en els germans, el mateix que es troba en el més íntim de la nostra persona.
Celebrem Nadal amb la joia que ens ha de donar la manifestació de Déu i la seva presència entre nosaltres.
De tot cor, desitgem un BON NADAL a tots aquells i aquelles que ens acompanyeu a través d’aquestes pàgines. Que la Llum de Nadal il•lumini sempre les nostres vides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada