dimecres, 3 de febrer del 2010

UN DISSABTE DIFERENT


Dissabte passat, el dia 30 de gener, es van aplegar al matí al nostre monestir un nombrós grup de joves: nois i noies de les diferents parròquies de Reus que s’estan preparant per rebre el sagrament de la Confirmació. L’objectiu era conèixer-se els uns als altres i constatar que no estan sols en aquest camí i que les seves il•lusions, inquietuds, anhels, dificultats... són viscudes per molts altres joves com ells.
Acompanyats per alguns mossens, i els seus i les seves catequistes, van dedicar el matí al coneixement mutu, a la reflexió i a la pregària, no hi van faltar tampoc les estones d’esbarjo.
Nosaltres vam compartir amb ells, dividits en tres grups diferents, una estona de diàleg i de comunicació. Els vam parlar de la nostra vida, de les nostres activitats, de la pregària, de la nostra missió i la nostra tasca en l’Església i en el món... Van sorgir preguntes, interrogants que vam procurar respondre per fer més entenedora i clara la nostra vida.
També a nosaltres ens va encoratjar parlar amb uns joves que volen viure més seriosament la seva fe i que desitgen fer un pas més en la seva vida de cristians.

Des d’aquestes ratlles volem animar-vos a tots els nois i noies que vau assistir a la trobada a mantenir-vos amb il•lusió i amb alegria en aquest camí que heu iniciat. Ser testimonis de Jesús en el món en què vivim no és fàcil però és un camí en el qual no sou vosaltres sols.
Ànim i endavant!

1 comentari:

  1. Quina foto tan bonica, record del que segur que va ser una trobada interessantíssima!!

    El meu desig d'ànim també per a tots ells!! :-))

    ResponElimina