dilluns, 15 de febrer del 2010

QUARESMA: CAMÍ CAP A LA PASQUA


Estem a punt de començar un any més el temps de Quaresma. Quaranta dies en què se’ns invita a caminar amb joia i amb alegria cap a la propera Pasqua. Quaranta dies en què som convidats a apropar-nos més a Déu escoltant més intensament la seva Paraula, rebent-lo amb il•lusió renovada en els sagraments, per arribar al final d’aquest trajecte a celebrar novament amb goig exultant la Resurrecció del Senyor.
L’Església ens proposa el temps quaresmal perquè revisem a fons el nostre compromís amb Jesucrist i el renovem a la Vetlla Pasqual. És un temps també per revisar la nostra relació amb els altres: el nostre servei, el nostre tracte, la nostra acollida...
Comencem la quaresma amb el dimecres de cendra; aquest dia obre la porta a aquest temps de revisió serena i de reflexió. El dimecres de cendra es pot comparar a una fletxa; tota fletxa apunta a la diana, a un objectiu. El dimecres de cendra, com una fletxa, apunta a la Pasqua. Cal que iniciem el recorregut quaresmal tenint present la nostra fita: la Pasqua, i més concretament, el renovar i refermar, amb confiança i alegria el nostre compromís com a cristians.


Us convidem a recórrer amb nosaltres aquest temps a través de la lectura i la reflexió de l’evangeli de cada diumenge. Una trajectòria que ens portarà a la gran festa del triomf de Jesucrist, que és també el nostre triomf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada