dijous, 16 de gener del 2014

RESUM D'UN NADAL


Durant el temps de Nadal que acabem de deixar enrere, hem tingut oberta, al nostre monestir, una petita exposició de pessebres. Una colla de diorames, fets amb art i paciència any rere any pel Sr. Josep Pujal, pare d’una de les germanes de la comunitat, han estat col·locats en una sala al costat de la nostra església, disponible per a tothom qui els volgués visitar.
El muntatge de l’exposició ha estat possible gràcies al Sr. Antoni Duran, a la seva filla Carme i al Sr. Josep Gomis, als quals els agraïm sincerament que ens hagin aportat les seves idees i la seva tècnica en la col·locació dels diorames.
També agraïm a totes les persones que, un dia o un altre, heu passat pel monestir a veure l’exposició. Hem pogut compartir una estona agradable amb cadascun de vosaltres.
Esperem poder anar ampliant aquesta col·lecció de pessebres i seguir oferint la possibilitat de visitar-los en aquestes entranyables festes nadalenques. Adjuntem un petit vídeo dels pessebres exposats i del moment de la seva inauguració, en la nit de Nadal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada