divendres, 24 de maig del 2013

LA FONT DE L'AMOR



Després del diumenge de Pentecosta, arriba el diumenge de la Trinitat, una festa en què l’Església ens convida a contemplar i a penetrar una mica més en el Déu en qui creiem: Pare, Fill i Esperit Sant. És com si, després d’haver viscut tota la cinquantena pasqual, es volgués resumir en un sol diumenge el nucli central de la nostra fe.

Déu no ha volgut ser un Déu solitari ni individual, és un Déu en comunió, font d’amor, de tendresa, de pau, de perdó... Déu és per a nosaltres un Pare, que té cura de nosaltres i ens estima com a fills. Déu és per a nosaltres el Fill que ha compartit la nostra mateixa vida, que ens ha estimat fins a l’extrem de donar la seva vida i que ens està oferint contínuament la seva amistat. I Déu és per a nosaltres l’Esperit que ens infon la seva força, la seva llum i que camina al nostre costat.

El diumenge de la Trinitat és el dia en què es recorda als germans i germanes de vida contemplativa, a totes aquelles persones que, com nosaltres, dediquem la nostra vida a Déu des de la pregària i el silenci per tal de poder arribar a tot el món.
Que aquest diumenge ens ajudi a ser més conscients del Déu en qui creiem i a celebrar l’amor que diàriament vessa en nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada