divendres, 10 de maig del 2013

CONTINUADORS D'UNA MISSIÓEl VIIè diumenge de Pasqua celebrem la festa de l’Ascensió del Senyor. El temps pasqual va arribant al seu final i se’ns vol tornar a recordar una vegada més que nosaltres som els continuadors de la missió que Jesús va començar: anunciar a tothom i per tot arreu la bona nova de l’evangeli; ser testimonis, amb la nostra vida, de l’amor i de la tendresa de Déu que ha arribat fins al punt de donar-nos el seu Fill Jesucrist.
Jesús transmet aquest encàrrec als seus deixebles i, per mitjà d’ells, a cadascun de nosaltres, i ens assegura que, per portar-lo a terme, no estarem sols perquè ens enviarà “el do que el Pare ha promès”, l’Esperit Sant. Ell, com veurem diumenge que ve, serà la nostra força, el nostre ajut, la nostra llum i protecció en la tasca que ens ha estat encomanada.
Si de veritat vivim oberts a Déu i a la seva acció en nosaltres, serem anunciadors amb la nostra vida de la seva presència i, com els deixebles en el text de l’evangeli, viurem “plens d’una alegria immensa”.
Que la festa de l’Ascensió ens ajudi de debò a ser continuadors de la persona de Jesucrist en el nostre ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada