divendres, 11 de maig del 2012

JESÚS, L'AMIC


L’amistat és un valor essencial en la nostra vida. Tots tenim l’experiència de tenir amics i amigues autèntics, que estan al nostre costat, que ens ajuden i ens comprenen, que comparteixen amb nosaltres bons i mals moments, que estan sempre disponibles i amb qui podem comptar sempre que volem perquè, senzillament, hi són.

En l’evangeli d’aquest VIè diumenge de Pasqua, Jesús ens parla, entre moltes altres coses, de l’amistat, no com una teoria sinó que ens assegura que “Vosaltres sou els meus amics”.
Si nosaltres podem posar la nostra confiança en els amics que ho són de veritat, i podem trobar en ells recolzament i ajuda, com més ho trobarem en la persona de Jesús, que mai no ens fallarà!
Tenir Jesús com a amic, és font d’alegria i d’amor. Tenir Jesús com a amic també implica, per part nostra, una resposta generosa i compromesa, el compromís d’estimar-nos mútuament tal com Ell ens ha estimat. Jesucrist s’ha entregat del tot per nosaltres i vol fer-nos participar de la seva vida oferint-nos la seva amistat. Obrim-nos-hi i valorem aquest do.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada