divendres, 18 de maig del 2012

ANEU I ANUNCIEU


Poc a poc anem arribant al final del temps pasqual. Aquest proper diumenge celebrem l’Ascensió del Senyor. L’evangeli ens transmet un missatge important: “Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l’evangeli”. Tots els qui creiem en Jesús, que el seguim des del lloc concret on ens trobem, que el tractem per mitjà de la seva Paraula o dels sagraments, tenim la missió i l’encàrrec de donar-lo a conèixer als qui no han tingut l’oportunitat de descobrir-lo o als qui són indiferents al seu missatge.
¿De quina manera ho podem fer? En primer lloc, amb el nostre testimoni de vida, vivint estimant, compartint, perdonant, respectant, donant als altres el millor de nosaltres mateixos... Amb les nostres actituds i amb la nostra manera d’actuar estem anunciant Jesús als altres. També podem donar-lo a conèixer quan algú ens demani raó de la nostra fe, amb senzillesa i alhora amb convicció.
Que aquests últims dies de Pasqua ens ajudin a ser testimonis valents de Jesús i del seu evangeli, que la nostra mateixa persona sigui una “bona nova”  per als altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada