dimarts, 21 de febrer del 2012

QUARESMA: UN CAMÍ DE JOIA

Un any més ens tornem a trobar a les portes de la Quaresma. Un camí de quaranta dies que l’Església ens convida a recórrer per poder arribar amb il·lusió i amb compromís renovat a la joiosa celebració de la Pasqua. El dimecres de cendra és la porta que ens introdueix a fer aquest recorregut.

Al llarg d’aquestes setmanes se’ns convida a aprofundir, per mitjà dels textos de la litúrgia, en el nostre baptisme, en la nostra condició de fills i de filles del Pare. Els textos de l’evangeli de cada diumenge ens aniran presentant a la persona de Jesucrist, sempre fidel al Pare, fent el seu camí cap a la Creu i cap a la Resurrecció.

Aquest proper diumenge, el primer de la Quaresma, Jesús mateix ens dirà: “Convertiu-vos”, com una invitació a dirigir i a enfocar la nostra vida cap a Déu i cap als germans, tot posant la nostra mirada en ell mateix, que va viure amb plenitud i amb alegria la seva incondicional entrega.

Que aquest temps de Quaresma ens ajudi també a nosaltres a aprofundir en el nostre seguiment i en el nostre compromís com a creients. Fem aquest camí amb alegria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada