divendres, 3 de febrer del 2012

"ALEGRAT SEMPRE EN EL SENYOR"


La frase que volem comentar avui de santa Clara també està continguda en una de les quatre cartes a la seva amiga Agnès. Amb aquesta breu però profunda exhortació clourem aquest petit recull de textos de Clara que ens han fet entrar una mica en l’interior d’aquesta gran dona i que hem comentat al llarg dels últims mesos.

Clara convida a la seva amiga Agnès a viure sempre en l’alegria i li mostra la seva font: Jesús, el Senyor. Quan Clara escriu aquestes paraules ja fa uns anys que està malalta, prostrada al llit. La seva situació personal no és fàcil, i tampoc no falten problemes en el moment històric que viu, però ella no perd mai la joia ni l’alegria perquè viu unida a Jesús, unida a Aquell pel qual se sap tan estimada.

Aquestes paraules també s’adrecen avui a nosaltres perquè, malgrat les dificultats i problemes, visquem en l’alegria. Jesús està amb nosaltres, en el més íntim de cadascun, acollint-nos, estimant-nos, ajudant-nos, encoratjant-nos, oferint-nos la seva pau i la seva llum... Obrim-nos a ell, visquem adherits a ell i la nostra vida tindrà un altre color, les dificultats les afrontarem amb pau, i l’alegria veritable esdevindrà la nostra companya de camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada