dissabte, 30 d’octubre del 2010

TOTS-SANTS I PANELLETS

Dilluns celebrarem el dia de Tots-Sants. Una festa en què l’Església ens convida a mirar totes aquelles persones que han viscut entregades a Déu i als germans en una vida joiosa d’amor, de fidelitat, de sinceritat, de donació... en el lloc i l’estat en què Déu els ha cridat. Totes aquestes persones ens han precedit i, en aquest dia, se’ns invita a voler viure amb les mateixes actituds i sentiments amb què elles ho van fer mentre anem caminant cap a la nostra meta. Que la festa de Tots-Sants ens sigui a cadascun de nosaltres un estímul per viure, cada vegada més, des de l’amor i la veritat, en l’entorn on ens trobem, familiar, comunitari, de treball.
És molt típic de casa nostra fer la castanyada i menjar els panellets. També nosaltres vam dedicar un matí a elaborar aquests dolços propis d’aquest dia. Podeu donar un cop d’ull al nostre “taller de pastisseria”.
A tots vosaltres, que ens aneu seguint, us desitgem una joiosa diada de Tots-Sants.

2 comentaris:

  1. Que tota la comunitat passi també una joiosa Festa de Tots Sants!! La santificació és un deure per tot cristià, cadascú en el seu estat. És difícil, però començar el camí és el primer pas per arribar-hi. Ens hi poden ajudar aquells exemples de persones que hem conegut d'una o altra manera. Ah! i els panellets segur que estan deliciosos. Feliç diumenge, germanes!

    ResponElimina
  2. Uf!, Quina bona pinta aquests panellets! Que passeu una bona diada!
    Quim

    ResponElimina