dimarts, 1 de juny del 2010

UNITS EN UN MATEIX IDEAL

Ja fa uns quants anys que, una tarda d’un diumenge de maig, ens trobem al nostre monestir tots els religiosos i religioses de les diverses comunitats que hi ha a Reus. Aquestes trobades són una oportunitat per conèixer-nos cada vegada més, per compartir les nostres inquietuds, il•lusions i anhels, per compartir la pregària i una estona de germanor i de fraternitat. Trobar-nos al llarg de tot aquest temps ens ha ajudat a estrènyer els nostres lligams un any darrere un altre. Tot i que cada família religiosa treballa des d’un carisma diferent, a tots ens uneix el mateix objectiu i la mateixa finalitat: viure l’evangeli i seguir Jesucrist. Uns ho fan des del servei als altres; uns altres des de l’educació i la dedicació als joves, als ancians, als immigrants; uns altres des de la pregària; altres des de l’evangelització i la missió... És bonic veure com, dins de l’Església, cadascú hi té un lloc i tots hi tenim un servei i una tasca per portar a terme.
Així, el diumenge de la Trinitat, ens vam reunir a les 6 de la tarda per a la pregària de Vespres. Hi havia la presència de gairebé totes les comunitats religioses de Reus. Després de la pregària, la jove cobla de l’escola del P. Manyanet ens va oferir un concert de sardanes dins mateix de l’església.
Després, amb el que cada comunitat va aportar, vam compartir un berenar a la plaça del nostre monestir i, el que és més important, el diàleg, la convivència, la comunicació...
Us oferim un petit reportatge de la trobada perquè també des d’aquí pugueu compartir una mica la joia de la nostra trobada anual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada