divendres, 4 de desembre del 2009

OBRIU UNA RUTA AL SENYOR


En l’evangeli d’aquest segon diumenge d’Advent hi ressona aquesta crida: “Obriu una ruta al Senyor”. En un temps històric molt concret, tal com ens indica el principi del text, Deu adreça una invitació a Joan Baptista: “Joan rebé la paraula de Deu en el desert”. Joan és enviat per desvetllar en els seus contemporanis el desig i la set de Deu, és cridat per anunciar-los que arriba un temps de canvi i d’esperança per a tothom i convida a la gent a convertir-se, és a dir, a canviar, a renovar les seves actituds.
També aquesta invitació va dirigida avui a nosaltres, cal que obrim en el nostre interior els camins del Senyor, que vol dir treure obstacles i impediments que ens dificulten escoltar la seva Paraula i ens impedeixen saber que és el que Ell vol de nosaltres. Si de veritat ho intentem, si ens esforcem a obrir el nostre cor, les nostres “serralades”, inconvenients, pors, pessimismes, desànims... es convertiran en “planes”, i “les muntanyes i turons”, els nostres entrebancs i dificultats, es convertiran en valls i s’abaixaran deixant pas al Senyor i al que Ell vulgui de nosaltres.
Animem-nos a seguir recorrent el camí de l’Advent per tal que aquesta travessia ens ajudi a apropar-nos més a Deu, als altres i a ser mes testimonis de Jesucrist en el nostre ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada