divendres, 27 de novembre del 2009

ESTIGUEU ATENTS


Diumenge comença l’Advent i en moltes de les nostres esglésies podrem veure, en un lloc destacat, LA CORONA D’ADVENT: quatre llànties de les quals cada setmana se n’encendrà una per indicar les quatre setmanes d’Advent. La llum es va fent cada vegada més intensa fins a arribar a la veritable Llum del Nadal, que és Crist.

En l’evangeli d’aquest primer diumenge d’Advent Jesús exhorta als seus deixebles i a cadascun de nosaltres a “estar atents”, a “estar alerta”. No és una invitació a tenir por, ben al contrari. És una recomanació a estar a punt, a vetllar amb expectació, com qui espera un fet que li fa molta il·lusió o com qui espera la persona que estima. Jesús ens convida a esperar-lo a Ell mateix; truca a la nostra porta de moltes maneres i amb molts mitjans, fins que un dia ens cridarà definitivament per estar per sempre amb Ell. Amb aquesta actitud, Jesús ens demana que estiguem sempre a punt per quan Ell vingui a trucar a la nostra porta, per quan vulgui trobar-se amb nosaltres. Cada dia anem a l’encontre del Senyor i cada dia el podem fer conèixer a algú i això és realment “estar atent”.

Desitgem a tots i a cadascun de vosaltres que aquest Advent sigui viscut amb la joia i l’alegria de l’espera. Comencem amb il·lusió el recorregut per aquestes quatre setmanes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada