divendres, 2 d’octubre del 2009

FESTA DE SANT FRANCESC


El dia 4 d’octubre clarisses i franciscans celebrem la festa del nostre fundador: sant Francesc d’Assís. Aquí en el bloc hem vist una mica com va viure, quin va ser l’ideal de la seva vida i hi seguirem aprofundint poc a poc.
Ara us volem fer participar de la nostra joia en aquest dia tan important i festiu per a nosaltres. Celebrar el dia de sant Francesc és recordar i fer present la seva manera de viure, el seu seguiment de Jesucrist, el seu apassionament per l’evangeli... per tal que nosaltres avui sapiguem fer nostre també aquest estil de vida, adaptat als nostres temps però sempre nou i actual.
Per tal de celebrar-ho, la vigília de la festa, el dissabte dia 3, tindrem a l’església del nostre monestir la celebració de les primeres Vespres a les 7 de la tarda. El diumenge dia 4 celebrarem l’Eucaristia a les 12.30 del migdia i conclourem la festa amb les segones Vespres a les 7.30 del vespre. No cal dir que les portes estan obertes per a tothom i que tots sou convidats i convidades a acompanyar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada