dimecres, 11 de febrer del 2015

LA FONT DE LA BONDAT



La preparació de les ofrenes ens disposa a seguir avançant en la celebració de l’Eucaristia. El sacerdot convida a tots els participants a la pregària i, com abans de proclamar les lectures, amb l’expressió Que el Senyor sigui amb vosaltres, invita a experimentar en l’interior de cadascú la presència i l’acció de Déu, present en l’assemblea reunida.
Aquest diàleg entre els fidels i el sacerdot, culminarà en el cant del Sant, sant, sant. Cantant-lo, o recitant-lo solemnement, ens adrecem al Senyor tot reconeixent que Ell és el veritablement sant, és a dir, el manantial inesgotable de tota bondat, de tota bellesa, de tota autenticitat, de tota vida... Sant significa diferent, distint, net, transparent. I, realment, el Senyor és Aquell que és diferent de tot, sempre nou, sempre renovant el seu amor i la seva bondat; és Aquell que sempre és transparent, net, nítid, sense engany ni sense disfresses... que constantment ens està oferint la seva mateixa vida.
Reconeixent que Déu és la font mateixa de la santedat i de la bondat, ens preparem per seguir-nos endinsant en la celebració de l’Eucaristia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada