dimecres, 5 de març del 2014

UNA NOVA QUARESMA



Un any més comencem el temps de Quaresma, aquests quaranta dies que ens prepararan per celebrar amb joia i amb profunditat la propera Pasqua.
En les últimes entrades hem presentat els sagraments del Baptisme i de la Reconciliació. Al llarg del temps quaresmal, l’Església posa un èmfasi especial en l’espiritualitat d’aquests dos sagraments. Per una banda, tot el temps de Quaresma ens convida a aprofundir en la nostra condició de fills i filles del Pare i a endinsar-nos en el nostre compromís baptismal, un compromís que renovarem en la gran Vetlla pasqual. Per altra banda, al llarg d’aquests quaranta dies també som invitats a recórrer un camí de conversió, és a dir, un camí d’orientació cap a Déu i cap als altres. El sagrament de la Reconciliació, celebrat amb joia, ens donarà la força per poder superar i deixar de banda tot allò que ens aparta de Déu i de l’entrega als germans. 
En aquest dimecres de cendra, la porta d'entrada a la Quaresma, tinguem present que comencem, un any més, aquest itinerari que ens conduirà cap a l'esclat de la Pasqua. 
Com cada any, us convidem a recórrer el temps quaresmal tenint present els textos de l'evangeli de cada diumenge.  
Bon camí quaresmal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada