divendres, 13 de desembre del 2013

RECONÈIXER JESÚS


Arribem al tercer diumenge d’Advent i, un cop més, el text de l’evangeli que escoltarem i reflexionarem ens vol apropar a la persona de Jesucrist per tal d’anar conformant la nostra vida a la seva.
Aquest diumenge, Joan Baptista, un personatge molt representatiu del temps d’Advent, envia els seus deixebles a Jesús per tenir la certesa i la seguretat que Ell és de veritat el Messies esperat i desitjat. Jesús sempre ens vol fer reflexionar, i la seva resposta és una invitació a reconèixer la seva persona per mitjà de la seva forma d’actuar: “Aneu a anunciar a Joan el que veieu i el que heu sentit dir”. Allà on hi ha Jesús hi ha llum, hi ha harmonia, hi ha alegria i joia i, en definitiva, hi ha vida en plenitud.
De vegades a nosaltres també ens costa trobar i reconèixer Jesús i ho podem fer en la senzillesa de la vida de cada dia, en l’escolta de la seva Paraula, en la persona dels altres i en els seus gestos d’amor i de bona voluntat. També nosaltres podem ser per a ells llum i referent perquè puguin trobar i reconèixer Jesús, amb el testimoni de la nostra vida com a creients. Així tothom podrà sentir “l’anunci de la bona nova”.
Continuem vivint aquest temps d’Advent amb Jesús, que ve cada dia a nosaltres, i amb Maria, tot tenint presents les seves actituds d’entrega i de generositat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada