divendres, 19 d’abril del 2013

EL NOSTRE PASTOR



En el quart diumenge de Pasqua, l’evangeli sempre ens proposa contemplar la figura de Jesús com un pastor, l’autèntic pastor que guia i condueix les nostres vides. Avui dia la imatge del pastor ens queda molt llunyana però encara no és desconeguda per a nosaltres. Tots sabem què representa que un pastor tingui cura de les seves ovelles: les guia, les condueix, les alimenta, les protegeix, les valora, les estima, es preocupa per totes i cadascuna d’elles... Això mateix és el que Jesús fa amb cadascun de nosaltres.
Les ovelles, al seu torn, saben qui és el seu pastor, li fan cas, es fien d’ell, se senten segures i protegides a les seves mans. Per això, el text de l’evangeli, tot i que és molt curt, ens expressa, amb poques paraules, que Jesús és realment el nostre pastor i que ens convida a escoltar la seva veu i seguir-lo.
Si de veritat ens fiem d’Ell, si hi confiem, si intentem escoltar-lo en la seva Paraula... el seguirem com les ovelles al seu pastor i ens sabrem sempre segurs a les seves mans. Que aquest temps de Pasqua sigui una nova oportunitat per fonamentar la nostra vida en l’amor i la fermes que només Jesús ens pot donar.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada