dilluns, 3 de setembre del 2012

IMPORTANT EN LA NOSTRA VIDA


Després del parèntesi de la festa de santa Clara, tornem a reprendre el comentari del Pare nostre, frase per frase, per tal d’anar aprofundint en la pregària de Jesús que, més que una pregària per ser recitada, és tot un conjunt d’actituds per ser viscudes. 

Entrem avui en aquesta expressió: “Sigui santificat el vostre nom”. El “nom” és un terme que indica la totalitat de la persona; santificar el nom de Déu està expressant el nostre desig que Ell mateix sigui conegut, acceptat i estimat per tothom. I en això cadascun de nosaltres podem participar-hi de forma activa. Per tant, en aquesta petició del Pare nostre, demanem que amb la nostra forma de viure trobem la manera de donar conèixer Déu als altres. Quan Déu és conegut, es desvetlla en el nostre interior el desig de buscar-lo encara més, d’aprofundir en la seva Paraula, de col·laborar en la seva obra creadora, d’estimar-nos sincerament com a germans i germanes sorgits de les seves mans creadores...
Si vivim amb aquesta il·lusió i aquest anhel, farem que el nom del Pare sigui “santificat”, és a dir, que sigui Algú important en les nostres vides i en les vides dels qui ens envolten.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada