dissabte, 18 de juny del 2011

EL NOSTRE DIA

Des de fa molts anys, l’Església dedica el diumenge de la Trinitat, el diumenge després de Pentecosta, als religiosos i religioses dedicats a la vida contemplativa. I, realment, aquest diumenge és un dia per contemplar.
Per contemplar l’amor i la tendresa del Pare, que ens estima infinitament, per damunt de totes les nostres esperances i expectatives, amb un amor gran i immens al qual, poc a poc, ens hem d’anar obrint i acollint en nosaltres.
Per contemplar Jesucrist, el germà gran i el company de camí que ens convida a seguir-lo i a viure amb les seves actituds i sentiments. Que ens ajuda a descobrir aquest amor del Pare i a llançar-nos als seus braços amb confiança i sense por.
Per contemplar la persona de l’Esperit Sant que és la nostra força i el nostre consol, la nostra ajuda i la nostra defensa, la nostra companyia i el nostre guia.

Els germans i germanes que estem dedicats arreu del món a la vida contemplativa, tot i els diferents estils i maneres de viure-ho, tenim la missió de ser lloança de la Trinitat, de viure amb una dedicació i obertura al Pare, al Fill i a l’Esperit Sant.
Us convidem, en aquest diumenge tan especial per a nosaltres, a unir-nos a la nostra joia per poder celebrar, un any més, junt amb tota l’Església universal, aquest gran do.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada