dijous, 21 d’abril del 2011

REALMENT EL SENYOR HA RESSUSCITAT

Després de recórrer el camí quaresmal, hem arribat a l’esclat joiós de la Pasqua.
Ara, al llarg de cinquanta dies, la litúrgia ens convida a viure amb alegria i amb il•lusió aquesta gran realitat, que és el centre de la nostra vida cristiana: “Realment el Senyor ha ressuscitat!”.
L’evangeli d’aquests dies ens anuncia el gran esdeveniment que va commoure els deixebles i seguidors de Jesús: el Senyor, que havien vist crucificat, mort i sepultat, havia ressuscitat, havia triomfat de la mort per viure sempre més enmig nostre.
Aquesta és la gran notícia que els apòstols es van afanyar a escampar per tot arreu, amb joia i amb un entusiasme engrescador.
Com els deixebles, cal que irradiem en el nostre món la Pau, el Goig, la Vida que Jesús ens porta i, amb el nostre testimoni, sapiguem comunicar als altres la Persona de Jesús. L’àngel diu a les dones que Jesús “no hi és aquí”. Moltes vegades busquem Jesús allà on no hi és, però sabem que Ell sempre es deixa trobar i vol que el cerquem amb constància i fidelitat.
Des d’aquestes línies us volem desitjar una joiosa Pasqua. Que la Llum i la Pau de Jesús Ressuscitat omplin cadascuna de les vostres vides.
Molt bona Pasqua a tothom!!!

1 comentari: