dilluns, 16 d’agost del 2010

SOLEMNITAT DE SANTA CLARA

El passat 11 d’agost vam celebrar, com cada any, la festa de la nostra mare i fundadora santa Clara. En una solemne celebració de l’Eucaristia a les 7.30 de la tarda, van aplegar-se a la nostra església un gran nombre de persones, amics i familiars, que es van voler unir a la nostra joia en aquest dia tan especial i entranyable per a nosaltres. La celebració va estar presidida pel P. Ramon Domènech, franciscà, que va saber transmetre a tots els presents, tant a petits com a grans, l’esperit de Clara i el seu carisma de fraternitat i d’alegria.
Després vam compartir a la plaça d’entrada del monestir un refresc amb tots els assistents. Va ser una estona de poder-nos comunicar amb totes les persones que ens van acompanyar i d’estrènyer cada vegada més els lligams d’amistat i d’afecte que uneixen uns i altres amb tota les germanes de la comunitat.
Des d’aquí volem fer extensiu el nostre agraïment a tantes persones que esteu sempre al nostre costat. És per a nosaltres un goig i una alegria que la solemnitat de santa Clara sigui compartida per tots i totes vosaltres.
Podeu veure en el vídeo adjunt un petit reportatge de la festa.

1 comentari:

  1. Hem pogut veure les fotos de la celebració i ens ha agradat molt recordar aquell dia.

    Josep i Dolors

    ResponElimina