dimarts, 22 de desembre del 2015

UN NOU NADALUn any més tornem a arribar a la celebració del Nadal, tot intentant viure amb novetat el seu missatge: Déu s’ha fet tan proper que s’ha fet com un de nosaltres, tot assumint la nostra condició de persones humanes, amb totes les capacitats i també amb les limitacions i les febleses.
Celebrar Nadal és gaudir de la realitat que Déu és molt proper a nosaltres, que ens ofereix tot el que té, el seu amor, la seva bondat, la seva tendresa, la seva protecció, la seva ajuda, la seva fidelitat... fins a donar-se Ell mateix en la persona del seu Fill Jesucrist.
Celebrar Nadal és tenir la certesa que Déu s’ha fet per sempre el nostre company de camí, que està sempre al nostre costat i que ens convida incansablement a fer la nostra ruta amb Ell.
Celebrar Nadal és anunciar als altres, amb la nostra vida, aquest missatge. Que sapiguem acollir, comprendre, estimar, perdonar, portar pau i alegria a totes aquelles persones que ens envolten per tal que, a través nostre, puguin descobrir aquest Déu que és realment el Déu amb nosaltres.
Bon i joiós Nadal a totes aquelles persones que us apropeu a aquestes pàgines!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada