dimarts, 23 de desembre del 2014

NADAL: DÉU AMB NOSALTRESDesprés de recórrer els quatre diumenges d’Advent, hem arribat a la celebració joiosa de Nadal. Si al llarg d’aquestes últimes setmanes hem intentat fer nostres les actituds de l’evangeli: vetllar, obrir els camins, conversió, docilitat... podrem celebrar el Nadal amb plenitud i això ens animarà a continuar el nostre camí de fe i de seguiment de Jesucrist.
Els textos de l’evangeli de tots aquestes dies ens volen fer arribar aquest missatge: Déu s’apropa a nosaltres amb tanta intensitat que es fa un de nosaltres, tot compartint el que vivim cada dia, la fragilitat i la debilitat de la nostra condició humana i temporal. Intentem contemplar aquest Misteri del Nadal amb uns ulls nous, oberts i senzills. El Jesús que aquests dies veiem com un infant és el mateix Jesús que escoltem en l’evangeli, el mateix Jesús que rebem en l’Eucaristia, el mateix que es troba en els germans i germanes, el mateix que es fa present en el més íntim de la nostra persona. Que, al llarg d’aquestes festes, experimentem de veritat que Déu és amb nosaltres i ho sapiguem transmetre amb la nostra vida.
De tot cor, desitgem un BON NADAL a tots aquells i aquelles que ens acompanyeu a través d’aquestes pàgines. Que la Llum de Nadal il•lumini sempre les nostres vides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada