divendres, 6 de juny del 2014

LA NOSTRA FORÇAHem arribat al final del nostre itinerari. Hem recorregut els quaranta dies de Quaresma i, després, tota la cinquantena pasqual. Al llarg de totes aquestes setmanes hem intentat obrir-nos, dia rere dia, a allò que Déu ens volia comunicar per mitjà de la seva Paraula.

Amb el diumenge de Pentecosta es clou aquest bonic temps pasqual. Tot aquest període de temps ens ha d’ajudar a continuar endinsant-nos en la Paraula de Déu i a seguir celebrant la Pasqua i la presència sempre viva de Jesús entre nosaltres.  

En l’Evangeli d’avui veiem els apòstols reunits, Jesús vivent es fa present enmig d’ells i els diu: “Rebeu l’Esperit Sant” .

L’Esperit Sant és qui ens guia en el nostre camí cap a Déu; és la força que ens empeny a superar els obstacles per mantenir-nos fidels a l’Evangeli; és qui fa renéixer en nosaltres la il·lusió i el desig de seguir elegint Jesús cada dia malgrat el desànim o el cansament; és qui ens ajuda a perdonar, sevir, estimar als altres; és qui ens va il·luminant la persona de Jesús i ens impulsa a donar-lo a conèixer als nostres germans. L’Esperit Sant pot renovar i transformar profundament les nostres vides.

Per això Jesús diu als deixebles i també a nosaltres: “Rebeu l‘Esperit Sant”. Rebeu-lo, obriu-vos a Ell, acolliu-lo, sigueu dòcils a la seva llum, deixeu-vos conduir per Ell…
Oberts a l’Esperit, continuem el nostre camí com a creients i seguidors de Jesucrist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada