divendres, 9 de maig del 2014

UN PASTOR QUE DÓNA VIDA



Ja ens trobem al IV diumenge de Pasqua, un diumenge en què l’evangeli sempre ens presenta la imatge de Jesús com a Pastor. Jesús s’aplica a si mateix aquesta imatge per manifestar-nos quina és la seva voluntat i desig: Jo he vingut perquè les ovelles tinguin vida, i en tinguin a desdir”.
Jesús ens ofereix la seva Vida: vol que participem del seu amor preferencial al Pare, als germans, a la Paraula; vol que visquem en la seva pau, joia, servei, plenitud... Jesús es qui ens ofereix tot això. Per accedir-hi ja en sabem el camí: acollir Jesús en la Paraula escoltada i reflexionada en la pregària; acollir-lo i estimar-lo en la celebració viva del sagraments de la Reconciliació i de l’Eucaristia; acollir-lo i estimar-lo en servei als germans.
Crida les que són seves, cadascuna pel seu nom”. Aquest verset ens hauria de donar sempre una gran confiança i alegria. Jesucrist ens coneix a cadascun, ens coneix tal com som i ens estima, amb les nostres debilitats i errades, i amb el nostre desig de créixer i millorar. I ell, bon Pastor, no es cansa de cridar-nos a la Vida.
Sigui quin sigui el nostre lloc, intentem escoltar i seguir els passos del nostre Pastor, que ens va al davant i ens estima entranyablement. Continuem endinsant-nos en el temps pasqual amb la certesa que Jesús ens acompanya sempre.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada