dilluns, 31 d’agost del 2009


Benvinguts al nostre bloc, que pretén ser un senzill instrument perquè conegueu la nostra vida i activitats. Som la comunitat de germanes clarisses de Reus, un monestir situat prop del Santuari de Misericòrdia.
Actualment, la nostra comunitat està formada per tretze germanes. La vida comunitària es fonamenta en a pregària, la fraternitat i el treball.
El ritme de cada dia es distribueix al voltant de les hores de pregària litúrgica comunitària, el centre de les quals són els Laudes i les Vespres. La pregària personal, basada en l’escolta i la reflexió de la Paraula de Déu, ens ajuda a fer de Jesucrist el centre de la nostra vida. L’Eucaristia és també la celebració cèntrica del dia on compartim la taula de la Paraula i de l’Eucaristia.
La vida de fraternitat és un element molt important de la nostra espiritualitat.

Pretenem que aquest bloc sigui un instrument per dialogar, per plantejar dubtes, interrogants, inquietuds... i, en definitiva, per compartir amb totes aquelles persones que us hi apropeu.

3 comentaris:

 1. Hola!!!

  Em fa molta il·lusió haver trobat el vostre blog!!

  Em dic Assumpta, visc a Reus i he coincidit amb dues de vosaltres a alguns Cursos Bíblics a al Seminari de Tarragona :-))

  Una abraçada!!

  ResponElimina
 2. Hola Assumpta!
  I tant que et recordem dels cursos bíblics! Quin goig trobar-te en el blog! Aquest vol ser una petita aportació sobre la nostra vida i espiritualitat. Una abraçada!

  ResponElimina
 3. Trobo molt bona idea que l'Església tingui el seu espai al món d'Internet... persones que parlin de temes religiosos o persones que, com jo al meu blog, parlem de tot (música, futbol, llibres, manualitats, relats, etc.) però que ho fem manifestant-nos com a creients... per exemple explicant coses de catequesi :-))

  Abraçades!!

  ResponElimina