dissabte, 26 de març del 2016

L'ESCLAT DE LA PASQUA



Durant quaranta dies hem recorregut el camí de la Quaresma, un camí al llarg de qual hem intentat obrir-nos més a Déu tot escoltant la seva Paraula i deixant-la ressonar a dintre nostre. Aquests últims dies de la Setmana Santa hem contemplat Jesús des de diferents aspectes: la seva entrega, el seu amor incondicional, la seva disponibilitat, el saber-se posar confiadament en les mans del Pare... unes actituds que els seus seguidors hem d’intentar fer nostres dia rere dia.

Avui contemplem Jesús Vivent, Ressuscitat, vencedor de la mort, de la foscor, de la tenebra i de tot el que ens desanima i ens fa defallir. Jesús ens diu avui que Ell és sempre present entre nosaltres malgrat les nostres pors, les nostres debilitats i els nostres dubtes. Jesús, amb la seva resurrecció, ha omplert de llum i de sentit tota la nostra vida; amb la seva resurrecció ens diu que no hi ha res que ens pugui vèncer perquè Ell continua sempre viu entre nosaltres; amb la seva resurrecció ens demana que siguem els seus testimonis valents i convençuts.

Que l’esclat joiós de la Pasqua ens esperoni a fer de Jesús el centre de les nostres vides amb el convenciment que mai no ens fallarà.

Des d’aquí us desitgem a tots i a totes una joiosa Pasqua!

2 comentaris: