divendres, 20 de desembre del 2013

MARIA I JOSEP



Hem arribat a l’últim diumenge d’Advent, a les portes del Nadal. Aquesta darrera setmana tota la litúrgia ens comença a endinsar en el Misteri que d’aquí a molts pocs dies celebrarem. En aquest quart diumenge, l’evangeli ens presenta les figures de Maria i de Josep. Fa dues setmanes vam contemplar la disponibilitat de Maria, la seva obertura i entrega. Avui s’hi afegeix la persona de Josep.
Josep es troba immers en la incertesa i la foscor, i serà escoltant la veu de Déu i deixant-se guiar per Ell que trobarà el sentit de la seva missió i respondrà amb generositat i fidelitat al que Déu li demana.
Moltes vegades també nosaltres caminem desorientats, envoltats per nombrosos dubtes i sense veure res. Però, tal com ens assegura l’evangeli d’aquest diumenge, “Déu és amb nosaltres”  i de diverses formes es vol fer notar en la nostra vida per ajudar-nos a caminar vers l’esperança i la pau.

Acabem de recórrer aquests pocs dies que ens falten del temps d’Advent per arribar a la gran solemnitat del Nadal amb la mirada posada en Jesús que sempre és al nostre costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada