dijous, 16 de maig del 2013

LA LLUM DE L'ESPERIT



Amb el diumenge de Pentecosta acabem el temps pasqual, cinquanta dies al llarg dels quals hem tingut l’oportunitat de contemplar i d’endinsar-nos una mica més en el nucli i el centre de la nostra fe: Jesús Ressuscitat. Si bé és cert que Ell és sempre present entre nosaltres i en cadascun de nosaltres, necessitem uns dies que ens ho facin viure d’una manera més intensa per tal de poder seguir el nostre camí com a creients amb més entusiasme, amb més força i més esperança.
El mateix passa amb el diumenge de Pentecosta. L’Esperit del Senyor és el nostre fidel company de camí. L’Esperit és qui ens guia, qui ens protegeix, qui ens ajuda, qui ens defensa, qui ens fa entenedora la Paraula, qui ens il·lumina i ens empeny a viure testimoniant la nostra fe. Però aquest diumenge ens ho vol fer recordar d’una manera més viva i més intensa. L’evangeli ens diu clarament que l’Esperit és un do que Jesús atorga als seus deixebles i, per tant, a cadascun de nosaltres. Només cal que l’acceptem i que ens hi obrim per tal que sigui Ell qui treballi en nosaltres, i vagi ajudant-nos a créixer en la nostra vida de fe i de seguiment de Jesucrist.
Que aquest diumenge ens ajudi a viure-ho d’una forma més plena i que l’Esperit del Senyor Ressuscitat ompli de la seva llum les nostres vides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada