dissabte, 12 de novembre del 2011

EL CRIST DE SANT DAMIÀ





Tal com us havíem anunciat dies enrere, el dissabte dia 5 vam projectar un audiovisual en la nostra església sobre el Crist de sant Damià, un crucifix que va representar molt per a sant Francesc i santa Clara i que té un sentit molt entranyable per a les clarisses.
A 2/4 de 6 de la tarda es van aplegar un grup de persones a l’església del monestir, ja tot estava preparat per fer la projecció. Per mitjà d’un power point, la germana Núria va anar explicant cadascun dels nombrosos detalls i figures que hi ha representades en aquesta creu. Des de la impressionant figura de Jesucrist que ocupa el centre de la imatge fins a tots els personatges del voltant: Maria, Joan, el centurió, els soldats... i cadascun de nosaltres. El Crist de sant Damià és una icona que vol transmetre un missatge evangèlic a totes aquelles persones que la miren i la contemplen: Jesús és el Vivent, és el Ressuscitat que ha confiat plenament en el Pare i que ens convida a tots a viure amb aquesta esperança i confiança.
Tot seguit, amb els qui van assistir a la projecció, vam celebrar les Vespres.
Va ser una tarda de dissabte que ens va ajudar a la reflexió i a la pregària i a descobrir una mica més la persona de Jesucrist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada