dimarts, 5 d’octubre del 2010

SOLEMNITAT DE SANT FRANCESC

El dia 4 d’octubre vam celebrar, com cada any, la solemnitat del nostre pare sant Francesc. Tot el dia hi va haver un ambient festiu i joiós a la comunitat, que va culminar al final de la tarda amb la celebració, a 2/4 de 7, de les Vespres i l’Eucaristia, presidides per Mn. Jordi Sánchez, de Reus.
Ens va acompanyar un grup de fidels que van participar amb entusiasme de la festa. La celebració va ser senzilla i, alhora, solemne; íntima i entranyable, com va ser la mateixa persona de Francesc d’Assís. Mn. Jordi en va destacar el seu esperit de lloança a Déu i a l'obra de la creació, la seva senzillesa i humilitat que el van fer recórrer sense defallir els camins de l’evangeli en el seguiment de Jesucrist. Francesc ha de ser model avui per a tots els qui volem viure orientats cap a Déu i en el servei generós als germans.
Que la vida profunda i transparent de sant Francesc d’Assís, el germà universal, ens esperoni a seguir Jesucrist, cadascun en el lloc on Déu ens ha cridat.
Podeu veure en l’arxiu adjunt unes fotos de la festa.

3 comentaris:

  1. hay tanto que aprender del camino que San Francisco y Sta. Clara nos han enseñado...... reciban un abrazo

    ResponElimina
  2. En aquest vídeo tan preciós, hi veig gent coneguda :-))
    Què maca és la cançó de fons... no la coneixia i justament fa un parell de dies la vaig sentir per primera vegada :-)

    ResponElimina
  3. Hola Assumpta! La cançó de fons és una versió del càntic del germà sol de sant Francesc, en italià. La melodia és de la banda sonora de la pel•lícula "Hermano sol, hermana luna", sobre la vida de sant Francesc i de santa Clara. També hi ha una versió en català. Salutacions i una abraçada!

    ResponElimina