dimarts, 23 de desembre del 2014

NADAL: DÉU AMB NOSALTRES



Després de recórrer els quatre diumenges d’Advent, hem arribat a la celebració joiosa de Nadal. Si al llarg d’aquestes últimes setmanes hem intentat fer nostres les actituds de l’evangeli: vetllar, obrir els camins, conversió, docilitat... podrem celebrar el Nadal amb plenitud i això ens animarà a continuar el nostre camí de fe i de seguiment de Jesucrist.
Els textos de l’evangeli de tots aquestes dies ens volen fer arribar aquest missatge: Déu s’apropa a nosaltres amb tanta intensitat que es fa un de nosaltres, tot compartint el que vivim cada dia, la fragilitat i la debilitat de la nostra condició humana i temporal. Intentem contemplar aquest Misteri del Nadal amb uns ulls nous, oberts i senzills. El Jesús que aquests dies veiem com un infant és el mateix Jesús que escoltem en l’evangeli, el mateix Jesús que rebem en l’Eucaristia, el mateix que es troba en els germans i germanes, el mateix que es fa present en el més íntim de la nostra persona. Que, al llarg d’aquestes festes, experimentem de veritat que Déu és amb nosaltres i ho sapiguem transmetre amb la nostra vida.
De tot cor, desitgem un BON NADAL a tots aquells i aquelles que ens acompanyeu a través d’aquestes pàgines. Que la Llum de Nadal il•lumini sempre les nostres vides.

dimecres, 3 de desembre del 2014

ANY DE LA VIDA CONSAGRADA

En aquesta entrada us deixem un petit vídeo de la Vetlla de pregària, que va tenir lloc a l'església del nostre monestir el dissabte dia 29 de novembre, amb motiu de l'obertura de l'Any de la Vida Consagrada. Vam compartir una estona de reflexió i de pregària amb religiosos i religioses de Reus i amb altres persones que també ens hi van acompanyar. 
Així, vam començar el temps d'Advent, agraint el do de la crida que Déu ens ha fet i animant-nos a viure-la amb joia i amb esperança.

Gràcies a totes les persones que hi vau participar!